Најавете се

Колачињата мораат да бидат овозможени во Вашиот прелистувачПомош околу Колачињата мораат да бидат овозможени во Вашиот прелистувач

Дали сте прв пат овде?

Почитувани!

За целосен пристап кон сајтот потребно е да креирате Ваша корисничка сметка на овој сајт. Ова се потребните чекори:
1. Пополнете го Нова сметка формуларот со Вашите податоци.

2. Наскоро ќе добиете порака на Вашата адреса за е-пошта.

3. Прочитајте ја пораката, и кликнете на врската во неа (или копирајте ја во Вашиот пребарувач).

4. Вашата сметка ќе биде потврдена и ќе бидете најавени на системот.

5. Отсега ќе биде потребно да го внесувате само Вашето корисничко име и лозинка за да се најавите на системот (да ги внесете во формуларот на оваа страница).

6. При изборот на лозинката, обратете внимание на следново: лозинката мора да биде со должина од најмалку 8 карактери, во кои задолжително треба да има - барем една голема буква, барем една мала буква, барем една цифра и барем еден специјален знак! (пример: 3Gh@jKop$ ; 17Vlat%23 ; ... )